PREP samlivskurs, Røros

Mer glede og god kommunikasjon i forholdet!

Ta med partneren på PREP-kurs på historiske og idylliske Røros!

Kurset passer for de som ønsker å «booste» parforholdet ved å få mer glede og god kommunikasjon inn i forholdet. Det være seg småbarnsforeldre, de som ønsker å få det bedre sammen, de som ønsker en ny start eller nyforelskede i alle aldre. PREP passer inn i de ulike fasene av et parforhold. Det er også populært å gi bort PREP-kurs i bryllupsgave. Kursdeltagerne trenger ikke dele personlige ting i plenum, men det er selvfølgelig rom for å gjøre det.

Kurset starter lørdag kl 10.00 og avsluttes søndag ca kl 16.00.

Hvis ledige plasser tar vi imot påmelding etter fristens utløp.

Avbestilling:
Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 500,- per par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.000,- per par. Avbestillingen må gjøres skriftlig. Gebyret kan i noen tilfeller dekkes av din egen forsikring. Forbehold om antall deltakere: For at det skal bli kurs må det være minst 6 par.

Overnatting: se www.roros.no

Litt om kurslederne:
Arne Birger Heli – er sosionom og har arbeidet med mennesker og familier i mange år. Han ble utdannet PREP-instruktør i 2007 og har lang erfaring som kursleder.
Inga Petrine Grøtte – er pedagog og NLP Coach og har primært jobbet som lærer og leder i skoleverket. Hun ble sertifisert PREP-instruktør i 2018.

 

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: