Er det en stund siden dere deltok på PREP Samlivskurs? Har det skjedd endringer i livene deres som gjør at en oppfriskning og utdypning av PREP-kunnskapen kunne passe godt nå? Kanskje kan det være godt for dere å ha god tid til hverandre i hyggelige omgivelser.

Hvem kan delta på PREP Oppfølgingskurs?

Kurset er for dere som allerede har deltatt på PREP-samlivskurs, og som ønsker å styrke nærhet og samhold i parforholdet.

Hvorfor delta?

Samliv er i stadig endring og hverdagen gir ofte lite rom for næring til dere som par. Vi tilbyr dere en helg sammen der dere kan konsentrere dere om hverandre og ha tid til de gode samtalene. I likhet med PREP samlivskurs vil det handle om kjærlighet, forventninger, utfordringer, glede, vennskap og god kommunikasjon. OppfølgingsPREP har færre økter, og vil gi mer tid til veiledning og avkobling. I USA kalles slike oppfølgingskurs for “Booster-sessions”. Poenget er nettopp å forsterke og forlenge effekten av det dere lærte på PREP-samlivskurs.

Påmelding:

Paret foretar selv påmelding gjennom Kildehusets hjemmeside: Klikk her for påmelding. 

Deltakerne må oppgi: Navn på begge, e-postadresse, telefon og privat adresse.
Svært viktig: Ved oppmøte og registrering på kurs  en av deltakerne i paret fremvise FD-ID som en forutsetning for at man kan delta på kurset.  Dette er på grunn av sikkerhetsrutiner som må ivaretas.

Faktura for egenandelen på kr. 500,- vil bli sendt dere når påmeldingsfristen går ut.  Påmeldingen er bindende etter denne fristen, og egenandelen refunderes ikke med mindre kurset blir avlyst. Egenandelen må være betalt for at man skal få plass på kurset.

Problemer ved påmelding send en e-post til kurs@modum-bad.no

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: