PREP samlivskurs, Fornebu

Boost parforholdet!

Ta med partneren på PREP-kurs .

PREP er et inspirerende og utviklende samlivskurs for par i alle aldre og i ulike faser av forholdet. Kurset hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. Dere får hjelp til å forebygge og snu det negative og dyrke og styrke det positive. Målet er at dere skal lære å kjenne igjen hvilke konflikter som kan skade forholdet, få verktøy til å forbedre kommunikasjonen, løse problemer og ivareta kjærligheten. Kurset er helt fritt for rollespill og deling i plenum.

PREP er kjønns – og religionsnøytralt og baserer seg på 25 års forskning om hva som skaper gode relasjoner og er kvalitetssikret av Kildehuset ved Modum Bad.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere: «Svært god fornøyd med alle deler av kurset, men aller mest over kursledere som var enestående» «Kurslederne delte av sine egne erfaringer; i tillegg til å være proffe»

Pris: kr. 5.900 pr. par – betaling ved påmelding. Bindende påmelding. Prisen inkluderer kursavgift, kursmateriell, morgenbuffét, lunsj, ettermiddagsbuffét, kaffe/te og forfriskninger begge dager (overnatting må bestilles separat – kun kr 990,- pr rom).

For påmelding send epost til post@fornebuterapeutene.no

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: