PREP samlivskurs, Geilo

Hvordan ta vare på kjærligheten, hverandre og få samlivet til å vare?

Ønsker du en ny glød i forholdet? Ønsker du å vite hvordan du kan kommunisere bedre med din partner? Hvor godt kjenner du din partner? Vet du på hvilken måte din partner viser sin kjærlighet og omsorg på?

Dette er et kurs for kjærester, nyetablerte eller for de som trenger og ønsker en ny glød i forholdet;  kurset passer for par i alle faser  i livet. Kurset er også populært å gi bort i bryllupsgave eller til barn/barnebarn.

Kurset passer like godt for heterofile som for likekjønnete par.

Husk at Geilo kun ligger noen få timers behagelig togtur fra både Bergen og Oslo.  Kom deg vekk fra hverdagens vante omgivelser og  la forholdet få en vitamininnsprøyting  en helg i frisk fjelluft!  Det vil både dere og forholdet ha godt av!

NB: Dere kan bestille henting på togstasjonen av hotellets minibuss helt kostnadsfritt.

De fleste av oss har noen utfordringer; dette kurset er en mulighet til å ta tak i disse. Kurset er positivt og  løsningsorientert og  er et av de mest anerkjente og dokumenterte innen forebyggende samlivsarbeid.

Kurset fokuserer på det enkelte par; man ser for eksempel filmsnutter eller hører foredrag eller annet som innledning til hvert tema og hvert par arbeider deretter med ulike oppgaver. Fokus er på det enkelte par; merk at ingenting deles med andre par eller i plenum.  Det enkelte par jobber kun med hverandre.

Kurset er åpent for deltakere fra hele landet og Ustedalen Hotell er ganske nylig oppgradert og modernisert og har bl.a svømmebasseng og saunaavdeling; les mer på www.ustedalen.no

Løpende påmelding:
Kursleder er sertifisert til å holde kurset, hun er erfaren og  godt voksen og får meget gode tilbakemeldinger på sine kurs; se hjemmesiden for flere referanser. Du og din partner vender sannsynligvis  hjem med en ny glød og en ny energi!

Kursprisen inkluderer for to hele kursdager, kursmateriell til hver deltaker, middag fredag og lørdag kveld, lunsjbuffet lørdag og søndag, forfriskninger frukt/kaffe/te under kursdagene, frokost lørdag og søndag, samt overnatting fra fredag til søndag. Kurset starter fredag kl 18.30 med etterfølgende middag og avsluttes søndag med lunsj ca kl 13.30.

Les mer på Facebok:  ”Dyrk kjærligheten og forholdet”

Hjelmark-2

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: