PREP samlivskurs, Malvik

Du og din kjære er invitert til PREP-helgekurs på Malvik!

Kurset passer for de som ønsker å forbedre parforholdet ved å få mer glede og god kommunikasjon inn i forholdet. Det være seg småbarnsforeldre, de som ønsker å få det bedre sammen, de som ønsker en ny start eller nyforelskede i alle aldre. PREP passer inn i de ulike fasene av et parforhold. Du kan også å gi bort PREP-kurs i bryllupsgave til andre.

Kursdeltagerne deler ikke personlige ting i plenum. Dette er primært et voksenopplæringskurs hvor dere kommer hjem med ny og nyttig kunnskap.

Kurset starter lørdag kl 10.00 og avsluttes søndag ca kl 16.00.

Avbestilling:
Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 500,- per par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.000,- per par. Avbestillingen må gjøres skriftlig. Gebyret kan i noen tilfeller dekkes av din egen forsikring.

Forbehold om antall deltakere:
For at det skal bli kurs må det være minst 6 par.

Litt om kurslederne:
Jørg Kunzendorf – jobber som lektor på en videregående skole og har i mange år jobber med mennesker i ulike sammenhenger. Han ble utdannet PREP-instruktør i 1999 og har lang erfaring som kursleder.
Inga Petrine Grøtte – er pedagog og NLP Coach og har primært jobbet som lærer og leder i skoleverket. Hun ble sertifisert PREP-instruktør i 2018.

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: