Familiesamling for etterlatte ved selvmord

Familier med barn og ungdom inviteres til god ivaretakelse, gode opplevelser, kurs og aktiviteter sammen med andre som har opplevd å miste en av sine nære.

OBS! Samlingen er fulltegnet. Mulighet for å sette seg på venteliste

  • NY DATO! Samling på Kildehuset, Modum Bad fredag 16. til søndag 18. oktober
  • Egenandel per familie kr. 900,- (medlem i LEVE) – kr. 1500,- (ikke medlem i LEVE)
  • Påmeldingsfrist 20. august
  • Familier som ikke har deltatt på samling tidligere, prioriteres

Modum Bad og Viken senter er nasjonale tilbydere av familiesamlinger for etterlatte ved selvmord. Samlingene er et samarbeid mellom Landsforeningen for etterlatte ved selvmord (LEVE), Viken Senter og Modum Bad.

Vi tilbyr to samlinger i 2020 for familier med barn og ungdommer, der hovedfokus er barnas sorgreaksjoner og behov når de har mistet et familiemedlem i selvmord. I år er tilbudet for familier som mistet en av sine for mer enn ett år siden.

PROGRAM OG INNHOLD
Programmet består av en blanding av undervisning, aktiviteter og gruppesamlinger tilpasset de ulike aldersgruppene. Det sosiale fellesskapet er en viktig del av samlingen som ledes av likepersoner og fagpersoner. Målet er å styrke familiens selvfølelse, samspill og mestringsstrategier når et selvmord rammer.

Vi legger til rette for et innhold som både gir faglig hjelp og støtte, avkobling og gode opplevelser.

Fellesskapet med andre etterlatte etter selvmord som har lignende bekymringer, følelser og opplevelser som deg og din familie, kan virke helende i bearbeidelse av sorgen og livet etter tapet. Det er også hva LEVEs familiesamlinger handler om: lindrende felleskap, varme, forståelse og gjenkjennelse, sammen med god faglig ivaretakelse. Program for samlingen vil bli lagt ut senere.

Familiesamlingene er landsdekkende og holdes på Viken senter i Bardu og på Modum Bad i Vikersund. Dere kan selv velge hvilken samling dere ønsker å melde dere på.

Viken senter: torsdag 17. – søndag 20. september 2020

Klikk her for: informasjon og påmeldingsskjema.  NY påmeldingsfrist: 20. august. Har dere spørsmål, send e-post til Janne-Monica A. Kaarigstad eller ring 77 18 99 00 tast 2/924 27 527

Modum Bad: fredag 16. – søndag 18. oktober 2020

Fyll ut påmeldingsskjemaet under. Påmeldingsfrist: 20. august. Har dere spørsmål, send e-post til Grethe K. Hoviosen  eller ring 992 53 670

LAST NED BROSJYRE HER

Samlingen arrangeres med støtte fra Tone Bergesens stiftelse.


Send inn skjemaet for å stå på venteliste for samling på Modum Bad:

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: