Ta temperaturen på forholdet
og få ny inspirasjon

Vi sender bilen på  EU-kontoll og vi har årlige besøk hos tannlege og lege. Men hva med parforholdet ─  trenger ikke det også oppmerksomhet og ivaretakelse?

Når man lever tett sammen over tid vil man møte utfordringer og  forskjeller som kan skape gnisninger i et forhold. Par-sjekk gir dere mulighet til å stoppe opp og reflektere over parforholdet på en systematisk måte.

Oppdag styrker og utfordringer dere har som par, og få hjelp til å jobbe sammen for et godt forhold som varer.

Hva foregår en Par-sjekk?

Dere starter med å motta et online-spørreskjema som besvares individuelt. Deretter får dere to samtaler med en veileder (kan eventuelt gjennomføres på én dag). I den første samtalen kartlegges styrkene og ressursene dere har som par. Samtidig ser vi på bekymringer og utfordringer dere opplever. I den andre samtaletimen forsøker vi å finne ut hvordan dere kan ta hånd om utfordringene på en god måte. Etter andre samtale får dere som par en personlig feedbackrapport  som dere kan benytte for å jobbe videre med forholdet på hjemmebane.


Pris kr. 4.900,- Bestilles via e-post til kurs@modum-bad.no


Et forskningsbasert konsept utviklet i Danmark

Forskning gjennomført i 2013-2016 i regi av Aarhus Universitet og Center for Familieudvikling.  233 par gjennomførte to par- sjekk med et års mellomrom.

Tilbakemeldingene viste:

  • Tre av fire par fikk et positiv løft i samlivet etter første PAR-SJEKK
  • Etter andre PAR-SJEKK syntes parene at de hadde fått et bedre forhold og var mer tilfredse med intimitet, oppmerksomhet og kommunikasjon.

Les hva par som har benyttet Par-sjekk sier om konseptet:

Artikkel fra Vårt Land           Artikkel fra Danske Politiken

 

VÅR VEILEDER:

Anne Dahl, barnevernspedagog, familieterapeut og samlivspedagog.

For bestilling av en par-sjekk, send e-post til kurs@modum-bad.no

Pris kr. 4.900,- 

Dersom dere uteblir uten varsel eller avbestiller senere enn kl. 12 to virkedager før avtalt tid, må prisen for samtalen betales.

Avbestilling gjøres skriftlig til kurs@modum-bad.no

  •  

    Våre støttespillere: