I vår nettbutikk kan du finne et utvalg produkter for å styrke samlivet, bli bedre på kommunikasjon og friske opp det du lærte på PREP kurset.

 

PREP-spillet

Et brettspill som er en morsom repetisjon av PREP kommunikasjonskurs.
Alt du trenger i tillegg til spillet er en pose seigmenn!

Kjøp

Din for evig

Mini samlivskurs på DVD. Hvordan få kjærligheten til å vare? Gode parforhold er ikke bare flaks. Her får du gode innspill i din egen stue!

Kjøp

Godt samspill

En bok spesielt for dem som ikke er fagfolk. Godt samspill viser hvordan man kan  finne veier ut av mønstre som gjør at relasjoner ikke fungerer.

Kjøp

All you need is love

Ingen kan som Frode Thuen beskrive og oppmuntre den betagende kjærligheten – eller lose oss trygt gjennom blindveier av små eller større konflikter de fleste av oss opplever i et parforhold.
Beholder du kjærligheten, håpet og viljen til å arbeide for parforholdet, er sjansene store for at du får det godt sammen med partneren din, hevder Frode Thuen.
Les denne boken og få innspill og råd om hvordan du kan bevare et godt samliv – hele livet ut.

Kjøp

Gavekort på PREP kurs

PREP samlivskurs kan hjelpe par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.
Gi et samlivskurs i gave – fin bryllupsgave!

Kjøp

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: